Nieuw lid geïnstalleerd

Op 30 augustus is Anget Beelen geïnstalleerd als lid van Zonta Arnhem Area. Ze kreeg van Cilia, onze presidente, het Zontaspeldje opgespeld en een zonnebloem. Dat Cilia in kimono was naar aanleiding van haar bezoek aan Japan, maakte (lees meer)

Zontabijeenkomst in het teken van Japan

Onze presidente, Cilia Witten, was namens onze club in juni bij de tweejaarlijkse Internationale Zonta Conventie in Yokohama, Japan. Tijdens de cnventie hield ze ons op de hoogte door een live-blog via WhatsApp. Onze bijeenkomst van augustus stond (lees meer)

12 september filmavond in LUX Nijmegen

Op 12 september organiseert Zonta Arnhem Area een filmavond in Lux Nijmegen. De film The Manchurian Candidate wordt vertoond met inleiding door Bertjan Verbeek, hoogleraar Internationale betrekkingen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zie onderaan de pagina voor meer informatie

12 september fundraisingavond voor Stichting ‘t Broek omhoog

Woensdag 12 september organiseert Zonta Arnhem Area een filmavond in Lux Nijmegen om het project Wereldtuin van Stichting ‘t Broek Omhoog in Arnhem te steunen. De Manchurian Candidate anno 2018. “The Manchurian candidate” uit 2004 met Denzel Washington (lees meer)