MODE MET EEN MISSIE 2010-2011

Iedereen verdient een tweede kans.

 

Stichting Mode met een Missie biedt vrouwen met een kwetsbare achtergrond een zinvolle dagbesteding, opleiding en opstap naar werk.
Het achterliggende doel is hun eigenwaarde te versterken en hen daarmee een opstap te bieden naar werk of een andere zinvolle plek in de samenleving.
De vrouwen werken in speciaal opgezette modeateliers aan het modelabel
Ami-et-toi, dat door de jonge Nederlands modeontwerper Claes Iversen is ontworpen. Vrouwen leren arbeidsvaardigheden en worden toegeleid naar werki in diverse sectoren. Vanuit de gedachte dat iedereen een tweede kans verdient, is in ieder kledingstuk een tweedehands detail verwerkt. Zonta Arnhem Area heeft bijgedragen aan het uitbreiden van de naamsbekendheid van het modelabel Ami-et-toi. Ook heeft ZAA een bijdrage geleverd aan de opleiding van een aantal dames.Voor meer informatie zie:
www.modemeteenmissie.nl