student wint Internationale Jane Klausman Award via Zonta Arnhem

Zonta Arnhem Area is enorm trots!

Vivian Simonis heeft de ‘Jane M. Klausman Women in Business Award’ van Zonta International gewonnen. Ze won niet alleen de District Scholarship maar is ook nog eens één van de 12 wereldwijde winnaars van een extra beurs goed voor een totaal bedrag van zo’n 9.000 euro. De aanvraag van Vivian werd door onze club ingediend.

Recent hebben we Vivian tijdens onze bijeenkomst in het zonnetje gezet nadat ze een inspirerend praatje hield over alles wat haar bezig houdt en wat haar plannen zijn voor de bestelling van de beurs.

De Gelderlander besteedde daarnaast nog een paginagroot artikel aan Vivian en Zonta Arnhem

Het Jane M. Klausman programma helpt vrouwen om hun masterdiploma in business management te behalen. Daarnaast maakt deze scholarship zich hard voor het feit dat vrouwen een net zo’n grote kans verdienen om een topfunctie te bekleden als een mannelijke collega. Sinds de oprichting van het programmaheeft Zonta 399 beurzen toegekend aan vrouwen uit 50 landen.