Benefietvoorstelling 18 november 2018

Zonta Arnhem nodigt u uit voor het toneelspel “Gif” in Theater het Hof op zondagmiddag 18 november. De opbrengst gaat naar Stichting ‘t Broek Omhoog in Arnhem.

Start programma 14.00 uur, zaal open vanaf 13.00 uur

Kaartprijs: € 17,50 incl cake en hapjes

Kaarten reserveren via [email protected]

Adres Theater het Hof: Boekhorstenstraat 58 – 6828 DV Arnhem

Voor meer info:  theaterhethof   Broek Omhoog

 

Inhoud van de voorstelling

Tien jaar na hun scheiding ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer, op de plaats waar hun enige kind begraven ligt.
Hij heeft een nieuw leven opgebouwd, zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Steeds meer blijkt hoe het gestorven kind hun beider levens vergiftigd heeft. Allebei zijn ze verscheurd door verdriet, maar slagen er niet in om samen te rouwen. Elkaar vasthouden en zingen, is het genoeg om alsnog te worden gered?

ZONTA
Zonta is een internationale service-organisatie voor vrouwen met als doel om samen te werken aan de verbetering van de juridische, maatschappelijke, politieke en economische status van vrouwen over de hele wereld.
Zonta is neutraal en niet partij- of religiegebonden.
In Nederland heeft Zonta 22 clubs waaronder Zonta Arnhem Area. Deze club bestaat uit vrouwen uit Arnhem, Nijmegen en omstreken.

PROJECT
Het huidige project voor financiële steun van Zonta Arnhem is een onderdeel van het Arnhemse project ’t Broek Omhoog.
Zonta wil met name de zogeheten “Wereldtuin “ sponseren. Dit is een maatschappelijke onderneming in de wijk ’t Broek waarbij de keuken en tuin geschikt worden gemaakt voor lunchvoorziening ,met afhaal- en catering service voor werknemers in de diverse kantoren rondom het pand in de Rietgrachtstraat.
Met name vrouwen uit de wijk, van verschillende komaf en culturen, zullen de catering gaan verzorgen om zo door werk een inkomen te kunnen verwerven.