Benefietvoorstelling 29 maart 2020

Zonta Arnhem nodigt u uit voor “Liefdescollege” door Renate Reijnders in Theater het Hof op zondagmiddag 29 maart. De opbrengst gaat naar Stichting ‘t Broek Omhoog in Arnhem.

Start programma 14.30 uur, zaal open vanaf 14 uur

Kaartprijs: € 19,50 incl cake en hapjes

Kaarten reserveren via [email protected]

Adres Theater het Hof: Boekhorstenstraat 58 – 6828 DV Arnhem

Voor meer info:  theaterhethof   Broek Omhoog

VOORSTELLING
Comédienne Renate Reijnders leert je in dit theatercollege alle trucs over de liefde, vertelt je over de do’s en don’ts en geeft flirttips en nuttige lesjes in de eerste indruk. Deze professor in de liefde  happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

ZONTA
Zonta is een internationale service-organisatie voor vrouwen met als doel om samen te werken aan de verbetering van de juridische, maatschappelijke, politieke en economische status van vrouwen over de hele wereld.
Zonta is neutraal en niet partij- of religiegebonden.
In Nederland heeft Zonta 22 clubs waaronder Zonta Arnhem Area. Deze club bestaat uit vrouwen uit Arnhem, Nijmegen en omstreken.

PROJECT
Het huidige project voor financiële steun van Zonta Arnhem is een onderdeel van het Arnhemse project ’t Broek Omhoog.
Zonta wil met name de zogeheten “Wereldtuin “ sponseren. Dit is een maatschappelijke onderneming in de wijk ’t Broek waarbij de keuken en tuin geschikt worden gemaakt voor lunchvoorziening ,met afhaal- en catering service voor werknemers in de diverse kantoren rondom het pand in de Rietgrachtstraat.
Met name vrouwen uit de wijk, van verschillende komaf en culturen, zullen de catering gaan verzorgen om zo door werk een inkomen te kunnen verwerven.