Zonta Arnhem Area

Zonta Arnhem is een serviceclub van actieve en ambitieuze vrouwen met een zelfstandig of leidinggevende positie in beroep. Zonta Arnhem werkt aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van vrouwen over de hele wereld.

Zonta Arnhem heeft momenteel een kleine 20 leden, die wonen in de wijde omgeving van Arnhem. Het zijn vrouwen uit verschillende beroepsgroepen, die elkaar maandelijks op de laatste woensdagavond treffen in restauarant Dudok te Arnhem.

De bijeenkomsten beginnen steeds met een gezamenlijke maaltijd, waarna een spreker volgt, een boekbespreking, een excursie, een discussie over een actueel onderwerp etc.

Voordat iemand definitief als lid wordt geïnstalleerd (zie foto’s), kan zij eerst als aspirantlid drie maal naar een bijeenkomst van Zonta Arnhem komen.

P1060890 - kopieb P1070022b

 

De club heeft diverse commissies waaraan alle leden een bijdrage leveren.

In de Arnhemse club zijn de volgende beroepen en opleidingen o.a. vertegenwoordigd:
Management consultant,  Organisatieadviseur, Decaan, Docenten bij diverse onderwijsinstellingen, Apotheker, Docent modevormgeving, Traiteur, Notarieel jurist, Adviseur bedrijfsvoering, Curator, Beleggingsdeskundige, Juridisch adviseur, Pianodocent, Hoogleraar sociologie.

Zonta Arnhem Area vierde haar vierde lustrum juni 2012 in Den Bosch. Op het programma stond o.a. het maken van parfum, een boottoer door de Bieze en een tocht op solexjes
078b P1070386bP1070290b